ShowenFödelsedagskomikern är ett lysande koncept för den som vill bjuda sina gäster på något riktigt kul och annorlunda när man bjuder in till kalas! Kanske du är en nära vän som vill överraska huvudpersonen? Gör som många andra och kontakta mig på Email dold: JavaScript krävs så pratar vi ihop oss om förutsättningarna.

Jag har uppträtt över hela Norden och är enligt framstående kollegorna en mycket trygg, rutinerad och lyhörd komiker med över 1500 shower i mitt bagage :)

 

 

I korta drag, hur går det hela till?

Jag dyker upp på festens plats ca 3 timmar innan showtime och gör om möjligt en kort soundcheck och kollar att allt är på plats inför kvällens show/överraskning.

Några dagar före showen kommer vi överens om när man finner det lämpligt att lägga in underhållningen. Normalt brukar det passa in i mitten av kvällen när eventuella tal har uppmärksammats. Dock är mitt absoluta önskemål att aldrig gå på scenen efter kl 21.00. Utöver detta tar vi oss tid till att prata om vilket upplägg som passar in och vilka ämnen som är ok att skoja om.

Till varmrätt eller dessert startar sedan showen. Med hjärta, hjärna och glimten i ögat gör jag festens huvudperson till hjälte/hjältinna samtidigt som övriga nära kära och bekanta får sig en dos också… En befriande skrattfest helt enkelt!

Jag behandlar ämnen kring manligt och kvinnligt varvat med väldigt rolig igenkänningskomik om hur det är att leva och vara människa på 2000-talet.

BONUS! – Videoupptagning.
I showpaketet ingår även en videoupptagning från showen om man så önskar.

 

 

12

 

 

 

Övriga tjänster: Boka mig som Bröllopskomikern med unik vigselceremoni

Sen några år tillbaka kan boka också boka mig som ”vigselförrättare”, att utföra brudparets vigselceremoni. Detta ofta i samband med att brudpar i förväg har vigt sig borgeligt för att senare, inför alla sina vänner, på själva bröllopsfesten, ”vigas” av bröllopskomikern med underhållande vackra ord i kärlekens tecken. Senare under bröllopsfesten får man såklart även serverat bröllopskomikerns unika ståuppshow!

Marcus Palm bröllopskomikernVigsel på gräsmattanimage1

 

Magi & pianounderhållning

Önskar man mer än så och vill boka underhållning för en hel kväll erbjuder vi även Magi med Trollkarlen Daniel Karlsson samt pianounderhållning med Jens Sporron som står för sång och musik tillsammans med en av Wallmans genom tidernas mycket begåvade sångare, Alex Kantsjö. Lämpligt om man vill se till att det händer något hela tiden under kvällen.

Efter dessert brukar vi föreslå att man tar en stunds avslutande pianobar med önskelåtar från gästerna som sen väldigt ofta har en tendens till att vilja sjunga med och visa sina egna alster.

Vi kan alltså servera er det bästa från fyra världar. Stand up comedy, Magi, pianounderhållning och sång.

Allt som behövs är en liten scen, två strålkastare, högtalare, stativ och mic samt piano eller flygel.Bröllopskomikern® Marcus Palm
"Så rolig att man vill gifta sig en gång till..."
Send