Företagsshow


 IMG_5232 tt3 IMG_5504
Marcus Palm

Jobbat som yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och invald medlem i Svenska SUCK sedan -98. Har över 1500 uppträdanden bakom mig samt en lång karriär inom både film, tv och teater. Medverkat i en rad Tv-serier som t ex. ROBINS Talkshow, Mäklarna, Hjälp och Stockholm Live, samt reaktör bakom Tv-succén DUBBAT där jag också agerade en av lagledarna i komikerpanelen. Länk: Palm i Tv-showen Dubbat! 

Jag debuterade på vita duken med en av huvudrollerna i thrillern ”Det okända” (2000). Under åren har man också kunnat se mig som headliner på klubbscenerna runt om i landet tillsammans med gräddan av Svensk komikerelit. Senast medverkade jag som sketchskådespelare i TV4 bredvid namn som Micke Tornving, Anna Blomberg och Rachel Molin i humorshowen SNN News.

Företagsevent?
Att använda sig av humor för att lyfta energin efter långa konferensdagar är ett mycket roligt uppskattat alternativ. Stand up comedy är i sin enkelhet ett prisvärt inslag om man skall lita på vad tidigare kunder säger. Läs här för referenser :)

Mina ämnesval kretsar helt fritt från aktuella händelser till absurda vardagssituationer. Jag lyfter på locket till egna pinsamma upplevelser samt gräver djupt i problematiken kring relationer och vad som tex skiljer oss manligt och kvinnligt.

Min starkaste sida är nog att jag alltid är på glatt humör och har en skön energi med mig upp på scen. ”En stark, levande själ. Grym på att improvisera med total scennärvaro”, enligt mina ansedda kollegor. Min show är ett enkelt val om du vill vara säker på att lyfta kvällen och höja stämningen med väldigt rolig igenkänningskomik.

Branchsida: www.MarcusPalm.com

Smakprov hittar du under Filmklipp eller på min hemsida samt på Youtube-kanalen

Facebook & Instagram för dom som vill följa mig där.